Velkommen til starten av din reise.

Bli den personen du er ment å være. I tråd med dine sterkeste verdier og drømmer.  

Dette er ikke bare om å nå et mål, det handler om å skape reisen selv, bli sterkere gjennom hver utfordring og bli helten i din egen historie. Der du ikke bare lever livet, du skaper en bedre verden for fremtidige generasjoner i et støttende felleskap som gir deg verktøyene og ressursene du trenger på reisen.

Vi ser frem til å møte deg.

Main ENTRY
Hva er SAGA?

SAGA er ett program i en del av en større bevegelse mot å gi kraften tilbake til menneske. Slik at vi sammen kan skape en bedre fremtid for deg selv, de rundt deg og de som kommer etter. Programmet er laget for sjeler som er klare for å ta steget mot en reise av selvoppdagelse og vekst. Dette er ett program ulikt noe annet, der du skaper ditt eget eventyr i livet, slik at begreper som ‘jobb’ blir til lek og du får nye evner til å gjøre ting som du ikke trodde var mulig. SAGA er starten på din reise, første steget mot frihet på alle plan. Du vil gå igjennom 10 moduler, som vil gi deg innsikt, inspirasjon og nye perspektiver. Sammen med en konkret steg, til steg, oppgave liste slik at du legger inn handlinger for å begynne din unike reise. Det er det vakre med SAGA, det er ingen som vil fortelle deg hvordan du skal leve livet ditt, du vil kun få verktøyene og momentet til å skape akkuratt det som ressonerer med dine dypeste verdier og drømmer.

 

 

Hva kan jeg forvente med SAGA?

Du vil oppleve at du forandrer deg, i tankene og fysisk. Du vil få nye opplevelser som tidligere ikke tok sted. Forvent en transformerende reise som ikke bare endrer hvordan du ser deg selv, men også hvordan du påvirker verden rundt deg. Gjennom SAGA vil du utforske nye sider av hvordan du kan styrke kreativiteten din, se nye muligheter du ikke så tidligere og bruke hjernen din på helt nye måter. Du vil lære å skape en mer emosjonell balanse, samtidig som du vil endre tenkemønsteret ditt ved å reflektere på strømmen av tankene som flyter ubevisst hos deg i dag. Dette gir en helt ny superkraft, evnen til å programmere hjernen din til å spille på lag med deg og ikke i mot deg. Du kan forvente å ta del i ett felleskap av andre på samme reise som vil inspirere og skape nye vennskap. Du kan også forvente å finne din mentor igjennom SAGA, der du vil kunne møte andre som har gått samme sti og oppnådd utrolige resultater.

 

 

Har jeg tid til SAGA?

Uansett om du jobber en fulltidsjobb vil du kunne finne tid til SAGA, de fleste våre nye medlemmer utfører hele SAGA med en ‘full timeplan’. Du kan selv justere tempoet etter hvor mye tid du har. 20 minutter om dagen kommer en lang vei. 

 

 

Ønsker du ikke endring?

Å være komfortabel i det kjente er menneskelig, men noen ganger kan det holde oss tilbake fra å nå vårt fulle potensial. Har du tenkt på hva som kunne skje hvis du tør å utfordre deg selv litt, og hvilke nye muligheter og erfaringer som kan vente på deg utenfor din komfortsone?

 

 

CHAPTER 1:

“The Call of the Legacy Forger”

CHAPTER 2:

“Crossing the Bridge of Bravery”

CHAPTER 3:

“The Path of Perseverance”

Åpnes om

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

CHAPTER 4:

“The Meeting with the Men(Tor)”

Åpnes om

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

CHAPTER 5:

“Battles, Bonds, and Bravado”

Åpnes om

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

CHAPTER 6:

“Approaching the Anvil of Truth”

Åpnes om

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

CHAPTER 7:

“The Crucible of Courage”

Åpnes om

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

CHAPTER 8:

“The Triumph of Transformation”

Åpnes om

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

CHAPTER 9:

“The Homeward March”

Åpnes om

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

CHAPTER 10:

“The Elixir of Enlightenment”

Åpnes om

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)